EVE Online se postupně mění s velkým novým updatem
zdroj: tisková zpráva

EVE Online se postupně mění s velkým novým updatem

21. 6. 2011 15:10 | Novinky | autor: Petr Poláček |

EVE Online se mění, díky dlouho čekávanému updatu s označením Incarna 1.0 uvidíte jako první po zalogování do hry svoji osobní kapitánskou kajutu, ať budete na jakékoli stanici ve vesmíru. Kajuta nahrazuje předchozí sadu místností s možností omezené interakce a představuje jeden z několika mezikroků na cestě k tomu, abyste v rámci světa EVE Online existovali krom samotného vesmíru plnohodnotně i na stanicích.

Následovat totiž v dalších updatech budou veřejná shromaždiště, možnost navštěvovat bary nebo si rovnou svůj vlastní založit atd. Už nyní však můžete ze své kajuty provádět většinu obvyklých činností, obchodovat na trhu, najímat agenty, analyzovat informace nebo si prohlížet svého avatara a měnit mu oblečky. Nejkrásnější je však stejně pohled na celý hangár, kde sedí majestátně vaše plavidlo a čeká na vyplutí.

zdroj: Archiv

Společně s uvedením kapitánských/osobních kajut došlo k přepracování tutoriálů, aby byly přívětivější pro nováčky a v přehledné tabulce si můžete omrknout, jak si vaše frakce stojí proti ostatním. No a zapomenout se rozhodně nesmí na spuštění virtuálního obchodu, kde se za virtuální peníze nakupují luxusní doplňky pro postavy, nový nátěr pro lodě a tak dále. Kompletní popis změn v updatu Incarna najdete za odkazem, určitě si však prohlédněte video v textu. Pokud jste na EVE Online dlouho nešáhli, asi vás zase popadne chuť.

Nejnovější články