Druhý velký update pro SW: Old Republic je venku
zdroj: tisková zpráva

Druhý velký update pro SW: Old Republic je venku

12. 4. 2012 17:12 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Kdo z vás hraje Star Wars: The Old Republic, tak nemusí zvedat ruku, ale měl by se připravit na dnešní vydání druhého velkého updatu s podtitulem Legacy, který do hry přinese balík nového obsahu a evoluci příbuzenského systému legacy. Změn a novinek je samozřejmě více, tisková zpráva hovoří o nových možnostech úprav uživatelského rozhraní nebo balancu bojového systému.

Trailer po rozkliku v článku představuje novou operaci s názvem Explosive conflict, kterou update přinese a odehrává se na planetě Denova. Nový obsah pak dotváří flashpoint Lost Island, který navazuje na flashpoint Kaon Under Siege z updatu 1.1, potažmo vás čeká ještě warzóna s názvem Novare Coast. Podrobnější popisek těchto „misí“ najdete rovněž po rozkliku společně s upozorněním na to, co si vlastně představit pod termínem „evoluce legacy systému“.

V rámci rozšířeného legacy systému si nyní můžete spojovat své alty do jednoho rodokmene a získat tak prostředky k odemknutí a sdílení speciálních schopností. Tímto způsobem tak své postavě můžete přiřadit skilly, na které by s ohledem na svou příslušnost a povolání jinak nedosáhla. Z nových funkcí v rámci legacy lze jmenovat také poštovní schránku a terminál Galactic Trade Network přímo na palubě vašeho kosmika nebo vliv bonusů na morální sklony a náklonnost vašich společníků, což by vám mělo umožnit je lépe ovládat.

zdroj: Archiv

Nový obsah Legacy přinese:

Flashpoint: Lost Island je pokračováním flashpointu Kaon Under Siege z updatu 1.1 – Rise of the Rakghouls. Hráči musí přežít na nebezpečném ostrově na planetě Ord Mantell při hledání stop po rakghoulském viru, jehož epidemie zachvátila Tionskou hegemonii.

Operation: Explosive Conflict vyšle skupinu osmi nebo šestnácti hráčů za Impérium či Republiku do nové zóny na planetě Denova, kde zrádci a žoldáci prodávají vzácný výbušný nerost baradium. Hráči se musí utkat s hordami droidů, žoldáků a vražedných tvorů, usilujících o dobytí planety a ovládnutí cenných přírodních zdrojů.

Warzone:  Novare Coast proti sobě postaví dva týmy ve velkolepé bitvě o kontrolu nad několika minometnými pozicemi, odkud lze účinně bombardovat nepřátelské základny.  Stejně jako válečná zóna Huttball, lze také Novare Coast hrát na bázi Republika versus Impérium nebo s hráči stejné frakce bojujícími proti sobě.

Zřejmě v souvislosti s vydáním updatu je digitální verze hry na Originu k dispozici s nezanedbatelnou slevou, kdyby měl někdo z vás zájem a nepotřeboval krabicovku.

Nejnovější články