Do Cities: Skylines v DLC Sunset Harbor zavítají rybáři
zdroj: Paradox Interactive

Do Cities: Skylines v DLC Sunset Harbor zavítají rybáři

20. 3. 2020 9:38 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Skvělá budovatelská strategie Cities: Skylines i pět let od svého vydání (vážně, 10. března měla narozeniny) nepřestává chrlit nový obsah. Jinak to v Paradox Interactive vlastně ani neumějí. Příští týden proto můžete skočit po dalším rozšíření Sunset Harbor, které kromě rybaření přidá i nové možnosti přepravy osob.

Hlavní předností DLC Sunset Harbor je nový druh podnikání – rybolov. U vodní plochy zbudujete přístav, zavedete některé ze čtyř nových vyhlášek, aby se na trhu neprodávaly shnilé ryby (Islanďané mají se svým hákarlem smůlu) a už budete jen sledovat, jak se rybičky dostávají do úst vašich občanů.

Rybolov vyžaduje vodní plochu, ale co když se ocitnete na mapě bez přístupu k vodě? V takovém případě vás nebude tolik trápit absence ryb, ale vody jako takové. Proto se v rozšíření objevují čističky vody, které jako kouzlem udělají z odpadní vody tekutinu, kterou je možné znovu použít.

zdroj: Paradox Interactive

Sunset Harbor přidá do Cities: Skylines ještě nový systém meziměstské autobusové dopravy, ekologické trolejbusy, neekologické cestování vrtulníky, lidé se mohou pobavit v malých letadlech a obecně celý přepravní průmysl dozná značných změn a bude mnohem víc provázaný. Nakonec vyzkoušíte vybudování nového velkoměsta na jedné z pěti nových map.

Sunset Harbor vyjde už 26. března na počítačích, PlayStationu 4 a Xboxu One. Tvůrci kromě toho chystají další Content Creator Pack obohacující architekturu města a nové rádiové stanice. I tyto dodatky by měly dorazit v průběhu příštího týdne.

Nejnovější články