DiRT Rally update nabízí rallycrossové závody proti živým hráčům
zdroj: tisková zpráva

DiRT Rally update nabízí rallycrossové závody proti živým hráčům

25. 8. 2015 18:46 | Novinky | autor: Petr Poláček |

V zásadě jsem byl rád, když v prvním DiRTu člověk nezávodil se skutečnými soupeři, ale jenom s jejich časy, protože v rallye se prostě jede na čas a ne na plechy. Ale v rallycrossu? Tam je to trošku jinak a majitelé early access verze DiRT Rally (včetně mě) určitě ocení, že díky novému updatu 0.7 mohou tuto populární disciplínu provozovat proti živým soupeřům, nejenom proti AI. Patřičně emotivní video předvádí, jak to pak vypadá.

Zpomalené záběry stěračů, které se marně snaží odehnat bahno a vodu, samozřejmě nesmí na videu chybět. Pak už jen zbývá nastartovat Steam, update si stáhnout a pustit se do nakopávání virtuálních zadnic živých soupeřů. Ještě předtím vás ale možná/snad bude zajímat, co update dále přináší vedle samotného multiplayerového rallycrossu. Nebo až potom, nejdříve se podívejte na video.

zdroj: Archiv

Multiplayerový rallycross lze nyní provozovat na trojici tratí (Norsko, UK, Švédsko), přičemž trať příznačně nazvaná „Hell“ je zbrusu nová. K dispozici k tomu máte celkem šest vozítek včetně DS 3, Subaru WRX STI, MINI Countryman Rallycross, Ford Fiesta WRX, Volkswagen Polo Rallycross, Peugeot 208 WRX, přičemž první vyjmenovaná trojice patří rovněž mezi zbrusu nový obsah, který update nabízí.

Mezi další novinky v updatu patří rallycross jezdci Liam Doran a Petter Solberg, zapnutí deštivého počasí pro všechny rallycrossové tratě, první možnosti nastavení hlášek spolujezdce a nová sada připomínek a hintů během nahrávacích obrazovek, které by z vás měly udělat lepší jezdce. Ale poslouchat je samozřejmě nemusíte, máte vlastní hlavu. A hlavně vlastní ruce, jejichž šikovnost se prokáže právě v závodech s ostatními živými jezdci v rallycrossových kláních. Good luck!

Nejnovější články