Defiant Honor pro Nioh proti vám postaví největšího válečníka Japonska
zdroj: tisková zpráva

Defiant Honor pro Nioh proti vám postaví největšího válečníka Japonska

11. 7. 2017 11:30 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Pokud jste se ještě nenabažili bojování a umírání ve středověkém Japonsku opepřeném mystikou a dobovou mytologií, Team Ninja má pro vás dobrou zprávu. Další rozšíření pro Nioh se jmenuje Defiant Honor a vyjde 25. července. Název nese po vašem budoucím oponentovi, Jukimurovi Sanadovi z klanu Tojotomi, který byl označován přízvisky jako poslední hrdina éry Sengoku, největší válečník Japonska a šarlatový démon války a byl proslulý pro svůj neochvějný kodex cti.

Děj datadisku vás zavede k slavnému obléhání obrovského hradu v Ósace, které se táhlo víc než rok. Sanada zde se sedmi tisíci muži bránil barbakán Sanada-maru. Jelikož William je na straně Ijeasu Tokugawy, budete stát proti Sanadovi, i když děj je v Nioh složitější. William hledá Marii a k účasti na bojích a můžete se vsadit, že do všeho budou zamotané i magické síly. Ostatně, hádám, že z přízviska šarlatový démon války se dá ve fantaskním zasazení vytěžit celkem působivý bossák.

Těšit se můžete na nové jókai démony, nové zbroje, zbraně, magické předměty, strážné duchy atd. Mezi zbraněmi nenajdete jen nové kousky stávajících typů, ale představí se i kompletně nový typ zbraně – tonfa. Počítejte i s vedlejšími misemi, takže se dá čekat, že vám Defiant Honor nějakou tu hodinku vydrží. DLC je zadarmo v rámci Season Passu a nebo za cenu deset dolarů.

nioh defiant honor zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články