Crusader Kings II vám dá okusit moc peněz v The Republic
zdroj: tisková zpráva

Crusader Kings II vám dá okusit moc peněz v The Republic

10. 12. 2012 15:23 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Další z řady zajímavých DLC ke skvělé středověké strategii Crusader Kings II přijde v první čtvrtině příštího roku a má všeříkající název The Republic, V jiném časovém období by možná tak všeříkající nebyl, ale v této době je celkem jsné, že se podíváme do míst, kde nejde o urozený původ a rodinné svazky jako spíše o plnou truhlici a dobré obchodní svazky.


Budete se tak moci postavit do čela Benátské republiky, Janova, Pisy, Hanzovní ligy či Gotlandu. Tedy, ne že by rodinné vztahy vymizely, vy budete v čele patricijské rodiny. Bojovat budete o obchodní posty a představí se nový prvek Hedvábných stezek. Budete se moci stát dóžetem, bude se rozhodovat kam investovat.


Klíčovou bude samozřejmě existence ve světě, kde vládne monarchie. K ruce ale budete mít nejsilnější zbraň – peníze. Budete ovlivňovat proud zboží po pozemních i mořských cestách, participovat na volbách vůdců a samozřejmě intrikovat proti ostatním obchodnickým rodinám. Celkově zní DLC velmi lákavě a zajímavě, zvláště svým důrazem na obchod a intrikaření v rámci volebního systému a hanzovních půtek.

Nejnovější články