Chystá se brutální gladiátorská řežba Spartacus Legends
zdroj: tisková zpráva

Chystá se brutální gladiátorská řežba Spartacus Legends

12. 7. 2012 10:30 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Je to celkem překvapivé, že na přímou adaptaci seriálu Spartakus došla řada až teď.

Tenhle, možná nepříliš historicky věrný, ale sympaticky brutální seriál možná nepatří mezi zlatý fond televizní zábavy, ale své fanoušky si našel. Proto je překvapivé, že někoho napadlo udělat hru až teď, když se seriál blíží ke své třetí a závěrečné řadě. Nicméně, asi je lepší někdy, než nikdy, řekli si vlastníci práv.


Spartacus Legends, jak se hra jmenuje, vyjde začátkem příštího roku na PS3 a X360 a zřejmě vyjde právě v součinnosti s premiérou poslední řady seriálu. Hru by měli vytvořit tvůrci z Kung Fu Factory, kteří se specializují na bojovky a ještě jako Just Games vytvořili Mortal Kombat: Armageddon. Nejde ale o žádné extratřídy, takže do hry nemůžeme vkládat extra velké naděje.

Spartacus Legends by měla nabídnout možnost hrát za Spartaka, Crixa nebo vámi vytvořeného gladiátora. Kromě charakteristické brutality by hlavním lákadlem měl být systém zkušeností, strom dovedností a tedy možnost profilovat svého hrdinu v několika ohledech. Což nezní špatně, protože, ač je to udivující, podobné hry s takovouto tematikou stále chybí. Dabing by měl obstarat mimo jiné i Liam McIntyre, který je novou tváří Spartaka (původní herec, Andy Whitfield, zemřel na rakovinu viz chystaný dokument) nebo Manu Bennett, který v seriálu hraje Gala Crixa.

Navíc se budete moci utkávat s jinými gladiátory v multipalyerových zápasech a také půjde bojovat v lokálním multiplayeru. Sice to nevypadá jako hra, která udělá díru do světa, ale jak se říká, přinejhorším to bude šmejd. A pokud nabídne slušnou zábavu a nebude stát moc, říkám „proč ne?“ Případně se z ní může vyklubat příjemné překvapení, těch není nikdy dost.

Nejnovější články