Blizzard převlekl Overwatch do zimního kabátku a přihodil stovku kosmetických věcí
zdroj: tisková zpráva

Blizzard převlekl Overwatch do zimního kabátku a přihodil stovku kosmetických věcí

14. 12. 2016 14:35 | Novinky | autor: Adam Homola |

Po Letních olympijských hrách a Halloweenu přichází vývojáři z Blizzardu do Overwatch se třetí speciální tematickou událostí a tou nemůže být vzhledem k datu nic jiného než zima a Vánoce. Většina hry se převlékne do zimního kabátku, s čímž je spojeno obrovské množství speciálních skinů, sprejů, animací, hlášek a všech ostatních nezbytností pro všechny hrdiny.

Sympatické je, že tvůrci nechali v rámci Winter Wonderland napadat sníh na Hanamuru a King’s Row a tak, pokud vám zrovna padnou tyhle dvě mapy, bude vánoční iluze dokonalá. Mapy se spoustou sněhu a ozdob jsou ale pouhým doplňkem, protože většina pozornosti hráčů se bude zase točit kolem skinů, animací a vůbec všeho, co najdete v nových Loot Boxech.

Ty opět po dobu trvání akce nahradí standardní Loot Boxy a jako minule máte garantováno, že v každém z nich dostanete minimálně jednu „zimní“ věc. Celkem jde o více než stovku nových věcí a Loot Boxy si můžete opět získat buď hraním, nebo si je koupit za peníze. Zimní Loot Boxy na konci Winter Wonderland ze hry zmizí, ale všechny získané věci vám z nich samozřejmě zůstanou napořád.

zdroj: Archiv

Posledním velkým zimním přídavkem je speciální brawl Mei’s Snowball Offensive. Jde o 6v6 koulovanou, kdy nepřítele odstavíte jediným zásahem. Pokud ale minete, máte problém. Nábojů totiž moc nemáte a musíte si je utíkat doplnit k nejbližší hromádce sněhu. V brawlu hrajete za Mei a tak můžete i bez nábojů pořád používat klasickou ledovou zeď, nebo poslední záchranu života Cryo-freeze, jak oznámili vývojáři na webu hry.

Stejně jako primární střelba se ale změní také ultimátka, kterou spustíte automatickou střelbu sněhových koulí jako z kulometu. Winter Wonderland poběží v Overwatch od 13. prosince do 2. ledna, kdy se pak už nenávratně vytratí. A pokud nebudou vývojáři opakovat příští rok stejnou akci se stejnými skiny, nic z obsahu zimních Loot Boxů už nebudete moct získat, a to ani za peníze. Na desítky nových obrázků z Winter Wonderland se můžete podívat v naší galerii.

Nejnovější články