Battlefield 1 rozšíří hardcore servery, nový mód a mapa Giant’s Shadow
zdroj: Vlastní foto autora

Battlefield 1 rozšíří hardcore servery, nový mód a mapa Giant’s Shadow

4. 11. 2016 16:45 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Ještě v listopadu čeká Battlefield 1 velký update, v jehož rámci dojde k opravě řady chyb, úpravy matchmakingu a nějaká vylepšení. Nicméně v rámcovém výhledu nejbližších týdnů to není vše, co se na tuhle střílečku z první světové války chystá. Fajnšmekři se už nemohou dočkat spuštění hardcore serverů, ke kterému podle DICE dojde „brzy“. Pokud bude vše dle standardních pravidel, těšte se na absenci zaměřovače, health baru, počítadla munice, s méně životy atd. 

Úpravy čekají i mapu Suez, která se zdá být poněkud problémovým dítkem z hlediska vybalancování, především v Conquestu. Nově na ní bude místo tři hned pět vlajek, přičemž vlajky A a C ve vesnici budou mít menší okruh, odkud je jde obsadit. Oba týmy dostanou jedno obrněné vozidlo navíc, aby měla oslabená strana šanci lépe dostat na bojiště efektivní bojovou sílu.

16. listopadu začne Battlefest, tedy týdenní veselice se sérií Battlefield, což znamená komunitní mise, speciální odměny v battlepacích, odměny za přihlášení a livestreamy. Na Battlefestu bude představená první oficiální Cutom Game v podobě Fog of War módu pro Team Deathmatch. Bude dostupná z menu hry pod Official Custom Games a způsobí, že na mapě bude hustá mlha, což omezí viditelnost, nebudete mít minimapu a vojáci nebudou mít jmenovky. Ještě by to chtělo aktivovat friendly fire…

V prosinci pak vyjde první nová mapa, která bude pro všechny zdarma. Jmenuje se Giant’s Shadow a zavede vás opět na západní frontu, na sklonku války. Jde o začátek bitvy o Selle na podzim 1918. Střetnou se zde Britové s Němci. Expediční jednotky prorazily Hindenburgovu linii a postupují směrem k důležité železniční trase Cateau-Wassigny, čemuž se Němci snaží zabránit. Roli supervozidla zde tedy logicky sehraje obrněný vlak.

zdroj: Archiv

Nejnovější články