Adventura Gods Will Be Watching povýší na skutečnou hru
zdroj: tisková zpráva

Adventura Gods Will Be Watching povýší na skutečnou hru

17. 7. 2013 18:18 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

O atmosférické hře Gods Will Be Watching psal před pár měsíci Láďa Loukota v kontextu soutěže Ludum Dare 26. V ní se nakonec tahle pixelartová point and click adventura o strastech přežívání umístila na druhém místě (a můžete si ji zkusit sami). Nyní se tvůrci z Deconstructeam rozhodli, že na úspěch naváží plnou hrou, která bude ve všem větší, propracovanější – a zaplacená crowdfundingem.

Gods Will Be Watching se snaží uspět na IndieGoGo a rozhodně se nehodlaá zbavovat pixelartové stylizace. S návratem seržanta Burdena se ale přežití v rámci celé hry stane náročnějším a jak bylo řečeno, propracovanějším. Pro už tak povedenou hru jde o skok do větší a standardnější podoby.

...

Burdeonovi už bude doslova hrabat a bude se muset popasovat se svými vnitřními démony. Nemáme čekat dobrá nebo špatná rozhodnutí. Bude jen na vás, jak se s danou situací vyrovnáte, a kdo na ní doplatí.

Gods Will Be Watching by v budoucnu měla mít šest levelů a nabídne prý více než deset hodin zábavy (budeme pořád a pořád umírat, takže spíše stovky hodin). Čeká vás spousta nových situací, soundtrack a další aspekty standardní hry. Pokud budete chtít Deconstructeam podpořit, zamiřte na stránky projektu. Pokud se vybere osm tisíc eur, vyjde hra někdy v únoru 2014.

Nejnovější články