World of Warcraft,Battle for Middle-Earth,M-E Online
zdroj: tisková zpráva

World of Warcraft,Battle for Middle-Earth,M-E Online

1. 11. 2003 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Blizzard Entertainment stále ještě pracují na svém masivně multiplayerovém projektu zasazeném do známého světa Warcraftu - World of Warcraft, který snad již za pár měsíců zprostředkuje tisícům hráčů zajímavá dobrodružství ve velkém stylu.

Svého hrdinu si budete moci vybrat z několika různých ras, mezi nimiž jsou jak lidé, tak noční elfové, trpaslíci, taurenové, Orkové či nemrtví, a zařadit ho do některé z mnoha nabízených tříd postaviček. V Azerothu můžete potkat šest velkých měst, každé z nich je hlavním městem jedné z ras. O jednotlivých lokacích, rasách a kreaturách se můžete dočíst na oficiálních stránkách hry, odkud také pochází naše dnešní nadílka nových screenshotů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
World of Warcraft galerieLotR: Battle for Middle-Earth galerieMiddle-Earth Online galerie

U fantasy říší zůstaneme i v případě dalších dvou her, ze kterých vám nabídneme nové ukázky - Lord of the Rings: Battle for Middle-Earth a Middle-Earth Online. První jmenovaná patří do rodiny real-time strategií a vzniká v dílnách vývojářského týmu společnosti Electronic Arts. Jejím základem je stejný engine, jaký byl použitý při tvorbě C&C Generals, ovšem značně upravený kvůli zaměření na fantasy. Hra vychází s filmového přepisu slavného románu a některé její postavičky budou namluveny původními herci.

Middle-Earth Online je naproti tomu masivně multiplayerovou RPG. Pracují na ní společnosti Turbine Entertainment a Vivendi Universal. Jak je z názvu patrné, tématem této hry je stejný svět jako v případě předchozího titulu - Středozem z Pána Prstenů J.R.R. Tolkiena. Jde vlastně o první MMORPG založenou na tomto díle. Hráč si zde bude moci zvolit rasu (lidé, elfové, hobiti a trpaslíci), za kterou se vydá svět dobývat a chránit ho proti mocnému Sauronovým armádám. Brány světa Middle-Earth Online se má otevřít někdy v pozdějších měsících příštího roku.

ko

Nejnovější články