Viditelné důsledky únosů UFO v The Sims 2
zdroj: tisková zpráva

Viditelné důsledky únosů UFO v The Sims 2

7. 8. 2004 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jak jste se mohli dočíst v naší minulé zprávě, v The Sims 2 bude několik různých sousedství, přičemž jedno z nich bude obzvlášť unikátní.

Říká se mu Strangetown, nachází se na poušti a až neuvěřitelně často přitahuje pozornost návštěvníků z vesmíru. Dnešní sada obrázků, vás vezme na výlet právě tam. A jak si můžete všimnout, důsledky únosů zelenými mužíčky jsou patrné na první pohled. Ovšem v Strangetown nemůže trochu zelené novorozeně nikoho zaskočit, tam z něj mají všichni úplně stejnou radost, jako z každého jiného dítěte. Ostatně, vždyť je tak roztomilé...

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Kromě toho, vždyť u sousedů jsou zelení všichni a vadí to snad někomu? Nevadí. Stejně jako ostatní se rádi koupou v bazénu a grilují maso. Mimochodem, zdejší obyvatelé musí být připraveni opravdu na všechno, a tak už od dětství pravidelně posilují své svaly pod dozorem rodičů ve zdejším tréninkovém kempu. Mladík na jednom ze screenshotů se však zřejmě doma zapomněl přezout a v sandálech se rafinované překážky zvládají skutečně těžko. Nakonec jsou v galerii k vidění i tři obrázky z jedné párty bandy náctiletých. Evidentně se zde všichni dobře baví. Dokonce tak, že si vůbec nevšimli, že se mezi ně vloudil zloděj, aby využil situace a odnesl si cennosti.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články