Úžasná dobrodružství se Syberia II
zdroj: tisková zpráva

Úžasná dobrodružství se Syberia II

8. 6. 2003 15:15 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Věřím, že ti, kdo propadli kouzlu adventury Syberia, už se nemohou dočkat jejího pokračování, které Microids a Benoit Sokal naplánovali vydat ještě do konce tohoto roku.

Randy Sluganski z Just Adventure měl to štěstí, že si mohl zahrát demoverzi této hry, byť tedy velice krátkou, a chválou nešetřil. Obzvlášť co se týče grafického zpracování a unikátní atmosféry. Konečně, o tom, že Syberia II kráčí dobrým směrem, svědčí i dnešní nášup nových obrázků. Poutavý je prý opět i hudební doprovod, který mají na svědomí Dimitri Bodiansky a Nick Varley.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Demo prý začalo ve společenské místnosti jednoho z vozů staré známé mašinky. Tímto pokojem se dostanete do ložnice, kde byl původně nalezen chudák automaton Oscar, naprosto bezmocný a bez rukou. Nyní se nad ním sklání maličká postava tolik hledaného Hanse Voralberga, který se se svou miniaturní dílničkou pokouší alespoň o nezbytné opravy svého věrného plecháče. Samozřejmě, že Kate ani tentokrát neztratí nic ze své zvídavé povahy advokátky a snaží se od Hanse vyzvědět nejen kdy odcestují do Syberie, ale zda Syberia vůbec existuje. Pochopitelně se dočká odpovědi, že toto místo je skutečné, ale než se tam vydají, budou muset vyřešit ještě pár záležitostí...

korgull

Nejnovější články