Trojice ukázek z Hitman: Blood Money
zdroj: tisková zpráva

Trojice ukázek z Hitman: Blood Money

21. 2. 2006 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Po delší době tu dnes máme opět několik nových ukázek z čtvrtého dílu slavné série o nájemném vrahovi - Hitman: Blood Money.

Jak už jistě víte, ústředním tématem příběhu této hry je konflikt mezi dvěma agenturami. Ovšem to má být jen svrchní slupka cibule, kterou když začnete loupat, budete odhalovat další a další vrstvy, z nichž každá představuje nějakou zápletku nebo nový příběh v příběhu. Bude jen na vás, jak hluboko budete chtít zajít. Hitman: Blood Money je jinak postavena na novém enginu, vybaveným novým renderem (lépe využívajícím specifik každé z platforem) a novým systémem postav, díky kterému se prý dočkáte lepších deformací a širšího spektra variant, aniž by přitom docházelo k nadměrnému zatěžování paměti. Renovací prošel také script engine a AI.

Hlavním hrdinou příběhu je starý známý Agent47, kterého - aby byla hra zajímavější - tvůrci obdařili některými novými schopnostmi. Naučili ho například šplhat po trubkách, lézt po žebříku, apod. Coby virtuální nájemný vrah jistě oceníte, že bude vždy po ruce dost popelnic, mrazáků a jiných "odkladních" míst, kam můžete uložit těla svých obětí, aby válejíc se v kalužích krve uprostřed cesty nebudily přílišnou pozornost. Navíc, kdybyste nechali těla ležet jen tak, mohlo by se stát, že je někdo objeví, prošacuje a sbalí vám před nosem něco, co jste chtěli pro sebe a vy byste se následně museli dané věci domáhat mnohem složitějším způsobem.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Mimochodem, připomínám, že zpacifikované jedince budete moci v případě nutnosti použít i jako lidský štít a důležitou roli ve hře sehraje také to, jak hodně veřejnosti na očích budete svou práci páchat. Po skončení každé mise vám bude předložen graf, jak jste si vedli a když nebudete spokojeni, můžete zkusit level projít znovu. Jaký to má význam? Třeba kvůli penězům, které inkasujete po každém z nich právě na základě úspěšnosti a "viditelnosti".

Herní úrovně mají být větší, členitější co do úkolů (většina z nich má být povinná, ale najde se i pár výjimek, kde se budete moci rozhodnout, čemu dáte přednost) a mají skýtat množství různých variant jak dané situace řešit. Hlavním rozdílem oproti předchozím hrám ale bude, že tentokrát bude Hitman moci upgradovat svých pět základních zbraní (snajperka W2000, baseballka, Spas-12, MP5 a M4A1) 10 až 20 různými nástavbami, které dokáží významně pozměnit jejich výkonnost (hlučnost, ničivé účinky, stabilita a kapacita). Kromě vyjmenovaných pěti kousků se vám dostane do rukou rovněž asi 50 dalších, střelných i bodných/sečných/aj. K vydání Hitman: Blood Money by mělo dojít už ve velmi blízké době, předobjednat si ji můžete na TISCALI Gameshopu. Chystané jsou verze pro PC, Xbox a PS2.

Update 03:00 - do galerie přibyly dva scany z Oficiálního Xboxového magazínu.
zdroj: TTGShackNews

korgull

Nejnovější články