The Witcher neboli Zaklínač se odhaluje
zdroj: tisková zpráva

The Witcher neboli Zaklínač se odhaluje

2. 6. 2003 19:19 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost CD Projekt, zejména pak její vývojářský tým Red Studio původem z Polska, připravuje novou akční RPG s názvem Zaklínač (polsky Wiedźmin a v angličtině The Witcher), která je vytvořena podle díla polského autora fantasy románů - Andrzeje Sapkowského.

O tom, že je titul připravován, jsme vás informovali ale už ke konci minulého roku. Až v současné době však byl zahájen provoz oficiálních stránek (v angličtině a polštině) a vypuštěny screenshoty, které nyní můžete začít obdivovat v naší galerii.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Zaklínač vám v některých věcech bude možná připomínat Dungeon Siege, v jiných zase Baldur's Gate: Dark Alliance, Gothic, Divine Divinity nebo Neverwinter Nights. To proto, že kombinuje prvky všech těchto vyjmenovaných her. I když se bude děj tohoto projektu odehrávat ve světě vytvořeném výše zmíněným spisovatelem, nebude třeba, abyste znali jeho dílo. Bude to fantastický, jakoby středověký svět obývaný lidmi, elfy, trpaslíky a gnómy. Konkrétně zavítáte do severských částí této reality, které jsou podle věštby elfských proroků ohroženy nevýslovnou zkázou.

Hlavní hrdina - Zaklínač, speciálně vycvičený coby zabiják monster, pochopitelně bude tím, který se bude muset postarat o hordy různých mutantů zaplavujících tento svět a napadajících jeho obyvatele. Přitom všem svém cestování se s ním také pokusíte odhalit, co stojí za celou hrozbou. Hra bude vybavena rovněž multiplayerem. Datum vydání zatím nebylo odhaleno. Potvrzeno však máme alespoň to, že se na tento titul můžete těšit také v češtině.
zdroj: homepage, CD Projekt

korgull

Nejnovější články