Silent Hill 4, Richard Burns Rally, Conflict: Vietnam
zdroj: tisková zpráva

Silent Hill 4, Richard Burns Rally, Conflict: Vietnam

12. 5. 2004 14:15 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Konami Digital Enetrtainment dnes na E3 předvedla svůj nadcházející titul Silent Hill 4: The Room, který navazuje na známou hororovou sérii.

Proto vám nyní můžeme nabídnout nové oficiální screenshoty. Tento titul vzniká ve verzích pro Xbox, PS2 a nově také pro PC. Všichni, tedy i majitelé osobních počítačů, by se ho měli dočkat už letos v září. Silent Hill 4 vás zavede do městečka South Ashfield, nedaleko Sillent Hillu. Hráč se ocitne v roli nového hrdiny Henryho Townshenda, který po probuzení z noční můry zjišťuje, že se nemůže dostat ze svého bytu. Drama, při kterém budete cestovat mezi realitou a alternativním světem, začíná...

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Silent Hill 4 galerie  ||  Richard Burns Rally galerie  ||  Conflict: Vietnam galerie

Další obrázky, které dnes E3 přinesla, pocházejí ze hry Richard Burns Rally, kterou očekáváme letos v létě od SCI. Má jít o první skutečnou simulaci rallye závodů přinášející ten nejrealističtější a nejzábavnější zážitek z rallye jízdy na všechny hlavní platformy. Vítězství zde není pouze o rychlosti, ale také o schopnosti uvažovat a správně taktizovat. Řídit budete moci spoustu různých vozidel včetně Peugeot 206 WRC 1999, CITROEN XSARA T4 v. 2000 a Subaru Impreza WRX 2000. Chybět nemá ani multiplayer.

Do třetice tu máme ještě něco pro milovníky válečných her. Nové screenshoty z týmové third-person arkády Conflict: Vietnam od Pivotal Games, která je pokračováním známé série Conflict. Hra sleduje osudy čtyř vojáků, kteří se ocitli opuštěni daleko za nepřátelskou linií a nyní se snaží dostat zpět ke svým. Hráč nad nimi bude mít naprostou kontrolu a během 14 misí se s nimi podívá do nejrůznějšího prostředí a zažije nejednu dramatickou chvilku. Tento titul by měl vyjít letos na podzim pro PC, Xbox a PS2 v české verzi od CD Projektu.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články