Pro inspiraci: Skyrim se stovkou modů je totální, ale krásný kýč
zdroj: tisková zpráva

Pro inspiraci: Skyrim se stovkou modů je totální, ale krásný kýč

20. 11. 2012 14:39 | Obrázky | autor: Petr Poláček |

Dear Esther ukázala, že jistá forma zábavy může být skryta i v minimálně interaktivní exploraci herního světa, pokud dokáže něčím zaujmout. V základním Skyrimu sice člověk rád chodil jen tak nazdařbůh, ale kdyby neplnil questy, nebojoval, nesbíral předměty a nerozmlouval s NPCčky, tak se nedá říci, že by samotná krajina byla bůhvíjak zajímavá sama o sobě.

Potenciál k tomu však evidentně měla a má, jak pro mě osobně dokazují obrázky natípané jistým Unrealem z upravené verze Skyrimu, kterou si vyzdobil více než stovkou modů, přičemž jich vyzkoušel minimálně přes tři sta. A neříkejte mi, že ten výsledek nevidíte! Je to samozřejmě kýč jako poleno, ale taková už krajina bývá, dokonce i v reálu. Snad jen ty draky, když si člověk odmyslí…

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Každopádně, kdybyste se chtěli nechat inspirovat k vyšperkování Skyrimu do podoby, kterou vidíte na několik obrázcích okolo a na Unrealově blogu, tak můžete. Celý seznam vám sice Unreal neposkytne, ale základní vodítko před nikým tajit nechce. Snad až na mod, který mu na obrázcích dělá tu magickou trávu, ten zatím nikomu poskytnout nechce – není hotový. Navíc, s nejhustším zatravněním se mu Skyrim nepohne více, jak 5 obrázků za vteřinu, což není vhodné ke hraní ani ke kochání. A o pořádnou podívanou, o tu tady jde především.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Myšlenky na to, že bych si sedl a prohýřil víkend zkoušením různých modifikací pro Skyrim, jejichž tvůrci jsou schopni s hrou provádět neskutečné věci, je ale bohužel zcela mimo jakoukoli úvahu. Takže zbývají ty obrázky plné čistokrevného, ale krásného kýče… Ostatně, jak jste na tom vy? Používáte nějaké mody? Hodně modů? Jaké mody?

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články