Prince of Persia: The Sands of Time
zdroj: tisková zpráva

Prince of Persia: The Sands of Time

1. 8. 2003 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Už proto, že první snaha o převedení oblíbené hry Prince of Persia do 3D nebyla nijak zvlášť úspěšná a vedla naopak spíše k rozhořčení fanoušků, je nový pokus společnosti Ubisoft tak ostře sledován.

Prince of Persia: The Sands of Time, jak se nová hra jmenuje, je nicméně podle všeho na dobré cestě příznivce série překvapit a potěšit. Svědčí o tom mj. i preview PS2 verze hry na GameSpy. Nové obrázky, které můžete vidět v naší galerii, pocházejí právě odsud. Titul se však má objevit i v dalších verzích - pro Xbox, GameCube a PC.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Hrdina s postavou a schopnostmi atleta se bude muset v plné 3D perspektivě vypořádat s řadou různých nepřátelských monster. Jako zbraň mu poslouží klasická šavle, ale také magický nůž, kterým budou nepřátelé doraženi, a s jehož pomocí Prince absorbuje jejich životní sílu v podobě jakéhosi písku. Jeden ze screenshotů takovou situaci zachycuje a vy si můžete všimnout, že je to doprovázeno zajímavým efektem. Jak jsme uvedli už v některé z dřívějších zpráv, tento nůž poslouží našemu hrdinovi ještě k jiným věcem, a to k ovládání času. Kromě bojování bude však Prince schopen i jiných kousků. Podobně jako v původní hře, i zde budete běhat, skákat, šplhat atd., což pochopitelně získá ve 3D prostředí zcela nový rozměr. Prince of Persia: The Sands of Time by měl být vydán v listopadu.
zdroj: GameSpy

korgull

Nejnovější články