Oficiální ohlášení Medal of Honor Airborne
zdroj: tisková zpráva

Oficiální ohlášení Medal of Honor Airborne

17. 1. 2006 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Electronic Arts se už patrně nemohli dívat na rojící se spekulace (viz SMSky) a proto před okamžikem oficiálně oznámili Medal of Honor: Airborne, pokračování úspěšné série first-person stříleček z druhé světové války, se kterou se setkáváme už od roku 1999 a která si zakládá na autentičnosti i historické přesnosti, ač byla po ne úplně ideálním Pacific Assaultu odsunuta do pozadí konkurenčním Call of Duty.

Černě na bílém je tedy nyní potvrzeno, že hra vznikne ve verzích pro PC, Xbox, X360, PS2 a PS3. Jako termín vydání se v tiskovce uvádí zima 2006, čímž se myslí listopad 2006 - březen 2007. Aneb tvůrci z pobočky EA v Los Angeles si asi nejsou úplně jisti, že stihnou letošní Vánoce, byť o nich předtím hovořili v časopisu GameInformer, odkud pochází scany s premiérovými obrázky.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

V Medal of Honor: Aiborne se stanete členem Boyd Travers, 82. výsadkové divize Spojenců, která plní různorodé úkoly ve válkou zmítané Evropě, začínající na Sicílii a končící triumfem v Německu. Za největší novinku se vyzdvihuje fakt, že každá mise začne plně ovladatelným a působivým seskokem s padákem za nepřátelské linie. Takže si budete moci obhlédnout rozlehlé venkovní bojiště hezky ze vzduchu a svobodně se rozhodnout, kam přistanete a kde své účinkování zahájíte, podle čehož se potom samozřejmě bude odvíjet průběh i styl hraní celé mise.
zdroj: PR, GameInformer

jd

Nejnovější články