Nové screeny z Mass Effect 3 ilustrují, jak se zvýší obtížnost
zdroj: tisková zpráva

Nové screeny z Mass Effect 3 ilustrují, jak se zvýší obtížnost

4. 1. 2012 14:14 | Obrázky | autor: levis |

Do nového roku EA vypustila pětici screenshotů ze sci-fi akčního RPG Mass Effect 3, jedné z nejočekávanějších her letošního jara. To, jak je hra ve skutečnosti blízko svému březnovému vydání, potvrzuje už i její čerstvé odsouhlasení ze strany britské ratingové komise BBFC. Ta Mass Effect 3 omezila na hráče starší patnácti let, prý kvůli vulgárním nadávkám a občasným násilným scénám.

Cenzoři ve svém textu mimo jiné spočetli, že hra obsahuje celkem 82 minut filmečků v herním enginu. Na téma ME3 jinak naposledy promluvil producent Casey Hudson, podle nějž bude hra na klasickou obtížnost asi stejně náročné, jako kdybyste se pokoušeli předchozí dva díly absolvovat na obtížností úroveň Veteran.


Hudson také polemizoval s hráči, kteří i nadále zpochybňují multiplayerovou složku hry. "Tady jde skutečně o začátek, prostředek a konec celé galaktické války. Proto jsme přesvědčeni, že je kompatibilní s multiplayerovou složkou hry, jež k příběhu velitele Sheparda dodává jiný zážitek," řekl Hudson.

Multiplayer prý svým způsobem zůstane věrný také hráčským volbám, jež tvoří jeden z charakteristických prvků celé série. I v síťové hře si totiž budete moci vybrat, jestli hrát za lidi, Krogany či rasy Asari, Drell, Salariany nebo Turiany.

Nejnovější články