Návrat námořně-letecké simulace MIDWAY
zdroj: tisková zpráva

Návrat námořně-letecké simulace MIDWAY

8. 5. 2004 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Britská společnost SCI Games oznámila přípravu taktické hry s pracovním názvem MIDWAY, která bude zpracovávat námořní a vzdušné souboje mezi Američany a Japonci během známé bitvy o atol Midway za druhé světové války.

Ačkoliv to v tiskové zprávě (asi záměrně) není uvedeno, je i podle podobných obrázků zřejmé, že se jedná o resuscitaci projektu Midway: Naval Battles. Ten maďarské studio Mithis Games ohlásilo před necelými dvěma lety, ale poté byl jeho vývoj dočasně pozastaven kvůli nedostatku financí a nenalezení vydavatele.

Nyní z názvu logicky vypadl podtitul Naval Battles, neboť vedle křižníků, letadlových lodí nebo ponorek budete moci ovládat také vzdušné síly. To vše v tzv. "free-control" prostředí, které má umožňovat snadné přepnutí na jakoukoli jednotku pod vaším velením. Nejprve tedy můžete svádět letecký boj v oblacích a o chvíli později se zase ocitnout například pod mořskou hladinou, odkud vypálíte torpéda na nic netušícího nepřítele.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

MIDWAY slibuje několik herních módů. Pro našince bude jistě nejatraktivnější singleplayerová kampaň jak za Japonce, tak za Američany. Dále se setkáte s podporou multiplayeru až v 16 lidech a s tzv. "career" misemi orientovanými jen na specifickou jednotku. Do Tichomoří zavítáte někdy v létě 2005.
zdroj: PR

jd

Nejnovější články