Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude info
zdroj: tisková zpráva

Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude info

30. 3. 2004 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Oblíbená série adventur spíše pro dospělé - Leisure Suit Larry - bude pokračovat v nové hře s názvem Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude.

Ale to už jistě dobře víte. My vám dnes z této hry přinášíme sadu nových screenshotů, ze kterých tedy můžete zatím jenom tušit, kolik sil musí hlavní hrdina titulu vynaložit, aby obstál nejen v reality show Swingles (natáčené na jeho škole), ale hlavně u dívek, na jejichž vnady musí dnem i nocí pořád myslet. Mimochodem, vydavatel nové hry - společnost Vivendi - nemá zvláštní zájem na tom, aby hra byla označena nálepkou "Adults Only" (Pouze pro dospělé), i když by tomu ladění hry a její téma napovídalo. Snaží se proto velice pečlivě kontrolovat, co je ještě přípustné a co už nikoliv.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Jediné, co pamětníky původní série asi překvapí, že už hlavním hrdinou není Larry Laffer, ale jeho synovec Larry Lovage. Asi tvůrci usoudili, že potřebují čerstvé maso. Larry - lamač dívčích srdcí - půjde za svým cílem tvrdě a nebude váhat použít všech prostředků. Vy mu s tím pomůžete prostřednictvím nového 3D interface. Larry bude muset podstoupit řadu mini-her, na jejichž výsledku závisí pak i náklonnost dam. Například se budete snažit doslova ukecat jednu buchtu po telefonu. Na výběr budete mít různé možnosti v podobě ikon. Stačí si jen správně vybrat.

Série LSL si získala fanoušky zejména kvůli svému humoru a Magna Cum Laude nemá být v tomto ohledu výjimkou. I zde se totiž setkáte s vtípky se sexuálním nábojem. Nicméně podanými s jistým nadnesením a zábavností, asi jako ve známém americkém filmu Prci, prci, prcičky. Vydání LSL: Magna Cum Laude bychom se měli dočkat letos na podzim. Těšit se přitom můžete na verze pro PC, PS2 a Xbox.
zdroj: PR, HomeLAN

korgull

Nejnovější články