Krví potřísněná média z Hitman: Blood Money
zdroj: tisková zpráva

Krví potřísněná média z Hitman: Blood Money

25. 11. 2005 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Pánové z dánského IO Interactive si čtvrtý, svým způsobem i revoluční díl jejich série Hitman hezky hlídají a nové informace či média vypouštějí opravdu poskrovnu, avšak poslední dny jsou onou pověstnou výjimkou potvrzující pravidlo.

Jednak vypustili druhý oficiální trailer (9 MB, DivX), který nijak neodkrývá příběh, jde spíš jen o kraťoučké rendery a cutscény pro vytvoření správné atmosféry. Uvidíte novou postavu, nejlepšího zabijáka světa a mistra převleků, Albina.

Pouze závěr videa předvádí několik druhů likvidace oběti, např. uškrcením, letícím sekáčkem na maso nebo zaměřování politika na předvolebního mítinku. Nechybí ani ukázka chycení rukojmího, jenž splňuje ve hře funkci živého štítu. Problémem je ovšem tzv. Notoriety system, který bude bodovat váš postup a ukazovat, jak známí jste mezi veřejností. Bude-li jeho hodnota vysoká, znamená to, že jste známý exhibicionista a nedostanete od svých zaměstnavatelů tak vysoký honorář, jako když cíl odpravíte neviděn a neslyšen.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Pětice čerstvých screenshotů ve vysokém rozlišení 1600x1200 zobrazuje Agenta 47, jak čeká na svou oběť se škrtící strunou a následně ji zabíjí, vyhlíží cíl na vánoční párty nebo se brání pomocí výše zmiňovaného rukojmího. Dále IO Interactive potvrdili partnerství s věhlasným herním skladatelem Jesperem Kydem, který se postará o soundtrack i k Blood Money, v němž bude hudba přehrávána stopadesátičlenným Budapešťským symfonickým orchestrem. Dle ochutnávku to rozhodně nevypadá, že by virtuóz nyní zklamal.

A aby toho nebylo málo, tvůrci odhalili tzv. Hitman Online Ranking System (H.O.R.S.). Díky němu mají hráči možnost porovnat své výkony s protivníky z celého světa. Hodnotit se bude v mnoha ohledech a k dispozici má být značné množství žebříčků – nejlépe placený, nejhledanější, nejrychlejší, nejpečlivější, nejvíce nehod vyvolávající a samozřejmě i obecně nejlepší. H.O.R.S. bude spuštěn ihned při vydání hry na jaře 2006, kdy bude cílem najít vůbec nejlepšího virtuálního zabijáka z celého světa, na kterého čeká i hodnotná cena. Bohužel pro všechny PC hráče, soutěž je pořádána pouze pro majitele konzolí PS2 a Xboxu.
zdroj: IGN, 3DGamers, PR

moolker

Nejnovější články