Hospital Tycoon v červnu, nové ukázky a trailer
zdroj: tisková zpráva

Hospital Tycoon v červnu, nové ukázky a trailer

3. 4. 2007 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Možná i vás loni v srpnu zaujala informace, že se v dílnách vývojářského studia Deep Red Games chystá za podpory společnosti Codemasters nová hra s názvem Hospital Tycoon, u které si nelze nevšimnout jistých podobností s populární klasikou z roku 1997, známou jako Theme Hospital.

Tisková zpráva, jež tehdy nový projekt odhalila, slibovala, že se jej dočkáme letos na jaře. Podle nových informací lze tento termín upřesnit na červen. Ale to není vše, co vám dnes můžeme k této hře nabídnout. V naší galerii už na vás čeká sada pěti nových screenshotů a k tomu tu pro vás máme také odkaz na první trailer. Komu by ani to nestačilo, toho můžeme ještě upozornit na oficiální stránky, které prošly vydatnou rekonstrukcí.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Hospital Tycoon je popisována jako kombinace tradiční tycoonovky, alespoň co do hratelnosti, a "soap opery", pokud jde o podání příběhu. Ten se bude odvíjet v kapitolách a nebude v něm chybět ani prostor pro romaci, a to mezi sestřičkou Sousie a doktorem Davem, jenž se zdá být vůči jejímu půvabu netečný. Jedním z prvků, které tolik proslavily Theme Hospital, byl humor a ten na vás bude číhat i v Hospital Tycoon. I zde budou vaši nemocnici - Sapphire Beach Medical Institute - navštěvovat pacienti s nejrůznějšími bizarními a vtipnými chorobami vyžadujícími odpovídající léčbu. Vaším úkolem však nebude pouze to, abyste se postarali o zdraví každého z pacientů. Na vás bude celý chod nemocnice, včetně najímání a vyškolení jejích zaměstnanců, jejich neustálé vzdělávání, údržba zařízení, atd. Více zde.
zdroj: Gamespot

korgull

Nejnovější články