Codemasters oznámila Hospital Tycoon
zdroj: tisková zpráva

Codemasters oznámila Hospital Tycoon

22. 8. 2006 21:21 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Že by se chystala nová Theme Hospital? Vše tomu nasvědčuje...

Hned jak se mi dostala pod ruku tisková zpráva společnosti Codemastres oznamující, že tento vydavatel podepsal smlouvu s vývojářským studiem Deep Red Games (Monopoly Tycoon, Vegas: Make It Big!, Tycoon City: New York) ohledně nové tycoonovky s názvem Hospital Tycoon, mé srdce sentimentálně zaplesalo nadějí, že snad konečně někoho napadlo znovu oživit Theme Hospital. A lidičky, tedy aspoň vy, kteří jste stejně jako já oné humorem prošpikované rádoby simulační hře z roku 1997 propadli, držte se, neboť se zdá, že se Deep Red Games skutečně snaží o cosi velmi podobného. V naší galerii navíc dnes můžete shlédnout první čtyři obrázky, které taktéž určitou podobnost s Theme Hospital nezapřou, byť tedy co do grafiky jde o značný rozdíl.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Ale k faktům, která diktuje tiskovka. Hospital Tycoon je vyvíjena exklusivně pro PC a vyjít by měla na jaře příštího roku. Hráči v ní budou mít na starost velmi frekventované nemocniční zařízení, které bude díky tomu neustále na pokraji krize a kolapsu. Bude třeba zajistit chod, údržbu, zlepšování a zkrášlování a samozřejmě i rozšiřování dle potřeb doktorů, sester a pacientů. Při tom všem se musíte zároveň postarat o vyřešení každičké, často chaotické situace. Deep Red slibují přímo nakažlivý humor. Stejně jako v Theme Hospital i zde se setkáte s dosti prapodivnými chorobami. Příkladem je muž postižený "arašídami" nebo úředník s diagnózou "stresové zombózy". Samozřejmě, že pro takové těžké případy budete mít k dispozici adekvátní přístroje. Neméně zvláštní. Vězte také, že tvůrci dbají na odpovídající grafické ztvárnění.

Personál nemocnice budete sami řídit. Když se vám bude dařit, bude vše v pořádku, když ne, tak se připravte na to, že zástupy rozzuřených, nemocných lidiček udělají z vašeho života peklo. V lepším případě budete čelit epidemii zachvátivší celou nemocnici. Na způsob, jakým nemocnici povedete, bude reagovat i personál, od něhož se dočkáte i vzájemné interakce, jež bude někdy připomínat komedii, jindy spíše klasickou "soap operu".
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články