Hitman: Blood Money - první střípky a ukázky
zdroj: tisková zpráva

Hitman: Blood Money - první střípky a ukázky

28. 12. 2004 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Na začátku listopadu jsme vás informovali o oznámení dalšího dílu série simulací nájemného vraha Hitman, tentokrát s lákavým podtitulem Blood Money, a ve stručnosti také odhalili jeho hlavní zápletku.

Nyní se v britském vydání Oficiálního PS2 magazínu objevily první in-game obrázky a do světa se též dostalo pár střípků o náplni hry. V jedné misi bude například vaším úkolem zlikvidovat jistého pornomagnáta, díky čemuž se nachomýtnete i k poněkud podivné vánoční party kdesi na horské chatě.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Zajímavou novinkou se stane možnost strkat do lidí či věcí a shazovat je tak třeba z balkónů nebo přes zábradlí - konkrétně to předvádí i výše zobrazený screenshot, na kterém 47 nemilosrdně posílá na smrt samotného Santa Clause ;). Za peníze, ke kterým se ve hře dostanete, si nebudete moci dokupovat jen zbraně a vybavení jako v jiných hrách, ale půjde jimi třeba také uplatit policie nebo zaručit, aby klíčový svědek případu tiše mlčel. A pak že vražda je jediný způsob!

O konkrétních zbraních zatím mnoho nevíme, ale jisté je, že se opět setkáme se sniperkou Walther W2000, kterou si budeme moci dovybavit lepší optikou, tlumičem apod. Významných vylepšení se dočká i engine Glacier - slíbena je věrohodnější fyzika (především u pohybů těl), dále tzv. parallax normal mapping nebo efekt realistických lomů světla. To vše by mělo samozřejmě významně přispět k celkově realističtější a ještě hezčí grafice. Hitman: Blood Money je ve vývoji pro PC i pro konzole PS2 a Xbox a jeho vydání je naplánováno na duben 2005.

kate

Nejnovější články