Do hlubin vesmíru se Sword of Stars: Born of Blood
zdroj: tisková zpráva

Do hlubin vesmíru se Sword of Stars: Born of Blood

22. 4. 2007 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

V tomto týdnu jsme tu měli zmínku o nadcházejícím datadisku pro vesmírnou strategii Sword of the Stars - Born of Blood - už jednou a ne přehlédnutelnou.

Rozebírali jsme na základě rozhovoru z magazínu Firingsquad to, co tento addon přinese nového. A to poměrně dopodrobna (viz zde). Dnes pro vás máme především balík nových obrázků v naší galerii, které můžeme doplnit o shrnující strohá čísla a výčet základních vlastností hry.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Sword of the Stars: Born of Blood tedy bude obsahovat jednu novou rasu s více než 80 novými částmi pro konstrukci lodí a tzv. "Tunnel Drive FTL" technologií pro efektivní cestování vesmírem. Dále tu bude přes 15 nových zbraní, více než 25 nových technologií pro výzkum, nový datový systém, inteligentnější technologie pro sledování nepřátel, nový systém obchodních cest, detailní grafy znázorňující výsledky a stavy bitev, spoustu nových částí lodí pro stávající rasy, pestřejší taktické možnosti, nová náhodná nebezpečí a hrozby číhající při prozkoumávání nových oblastí, dva nové scénáře pro singleplayer i multiplayer, pět nových typů galaxií a různá zdokonalení v oblasti multiplayeru a uživatelského rozhraní.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články