C&C: Generals, Trackmania, World of Warcraft
zdroj: tisková zpráva

C&C: Generals, Trackmania, World of Warcraft

26. 7. 2003 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Na podzim se Electronics Arts chystají vydat nový datadisk k oblíbené strategii - C&C Generals: Zero Hour.

Má obsahovat nové jednotky pro každou ze stran, nové mise (15 pro single-player) a hlavně úplně nový herní mód - Challenge, ve kterém si hráči vyzkouší své schopnosti proti generálům se specifickými válečnými strategickými postupy. Tento mód vás navíc seznámí s devíti novými generály, z nichž každý bude něčím jedinečný. V naší galerii můžete vidět dva nové screenshoty.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Generals: Zero Hour galerie  ||  Trackmania galerie  ||  World of Warcraft galerie

Závodní a budovatelská hra TrackMania se zdá být velice nadějným projektem vývojářů Nadeo, který potěší zejména hráče zamilované do Stunts. Půjde o hru, v níž si hráč dříve než začne závodit, sám navrhne a postaví trať, přičemž bude mít na výběr z více než 300 různých stavebních dílků tvořících 3 rozličná prostředí. TrackMania vám vedle 50 single-playerových dobrodružství a 3 různých typů jízdy (Rally, Speed, Stunt), nabídne i jistě dosti atraktivní multiplayer.

Pokud se nebojíte tmy a máte rádi fantasy a také svět Warcraftu, navštivte naši galerii k chystané masivně multiplayerové RPG World of Warcraft. Obrázky, které tam naleznete, jsou pohlednicemi ze severní oblasti ostrova zvaného Kalidar, která je obývaná samotářskými Nočními Elfy a úžasným svědectvím jejich magické síly a spojení s přírodou. Na oficiálních stránkách Blizzardu se pak můžete seznámit ještě se dvěma místními monstry (Furbolg, Harpy) a také si poslechnout ukázku hudby spjaté s výše uvedeným.
zdroj: GameSpyGHhomepage

ko

Nejnovější články