Zdarma hratelné onlineovky dorazily na Steam
zdroj: tisková zpráva

Zdarma hratelné onlineovky dorazily na Steam

15. 6. 2011 10:47 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Pokud vás free to play - zdarma hratelné onlineovky lákají, ale nedůvěra v platební systémy jednotlivých titulů vás od nich zase odrazuje, bude vás zajímat příchod těchto her na Steam. Od včerejška je v nabídce Steamu první pětice F2P her (viz po rozkliku), které nabízí plnou integraci obvyklých prvků Steam her včetně systému mikrotransakcí poháněných nástroji z vývojářského balíku Steamworks, které v současnosti používá třeba Team Fortress 2 od Valve. Nevím jak vy, ale přeci jenom se raději spolehnu na vyzkoušený systém, když už se bez těch mikrotransakcí nemáme v online hrách do budoucna obejít, protože tradiční systém předplatného přestává vyhovovat a brzy už jej uvidíte jenom ve World of Warcraft :)

Ode dneška až do neděle bude pro každou ze zmíněné pětice her (Spiral Knights, Forsaken Worlds, Champions Online: Free for All, Global Agenda: Free Agent a Alliance of Valliant Arms) připraven exkluzivní in-game obsah v rámci akce F2P hra den, ke kterému se dostanete jednoduše – stáhnete si hru a vyzkoušíte ji.

Podle obsahu tiskové zprávy lze samozřejmě předpokládat, že počet F2P titulů v nabídce Steamu nadále poroste, i když ne závratným tempem, protože integrace Steamworks do už rozběhnutých produktů není zcela evidentně žádná sranda. Každopádně se mrkněte na Steam, kde se dozvíte více o akci F2P hra dne. Z první pětice doporučujeme Champions Online: Free for All od Cryptic Studios.

Nejnovější články