zdroj: Sony

Završení vražedné trilogie. Příští rok dorazí nový Hitman

12. 6. 2020 0:40 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Holohlavý zabiják pořád nemá dost. Ještě jednou se vrátí, aby na sebe navlékl bláznivý kostým a provedl další kreativní vraždičku na zakázku. Nebo, pokud za něj zrovna hraje Adam, prostě k cíli přiklusal a hodil mu do hlavy sekeru.

Dámy a pánové, Hitman 3. Slovy vývojářů ten vůbec nejintimnější kontrakt kariéry Agenta 47. Ale to jsou slova velice silná, poněvadž i v prvním a druhém díle bylo té intimity dost a dost. Kolik já už utopil lidí na záchodě v jejich vlastních zvratkách! Existuje osobnější zážitek?

Nebojte se, že bychom si v lednu příštího roku na Hitmana 3 neposvítili v longplayovém provedení, což je samozřejmě ta zdaleka nejdůležitější informace. Ale kdyby se snad mezi vámi našli tací, co by novou hru rádi hráli, místo aby se na ni dívali na YouTube, i pro ně mám vynikající zprávy.

Konkrétně především tu, že ekosystém třetího dílu je skutečným završením trilogie v tom smyslu, že se do něj přenese postup z dílu minulého. V Hitmanovi 3 bude dokonce hratelná úplně celá novodobá trilogie, pravděpodobně podobným způsobem, jakým se skrz DLC ve dvojce zpřístupnily mise z jedničky.

„Smrt čeká.“ To je podle všeho slogan nové hry. Je jasné, že smrt čeká na spoustu cílů, ale dotkne se osobně i Agenta 47? Pochmurný tón marketingových materiálů by tomu nasvědčoval, ale na druhou stranu, noví Hitmani excelují hlavně při navozování dětinské radosti z toho, jak jste zase někoho inspirativně zmasakrovali. Na nějakou depresi není místo.

Tak tedy v lednu příštího roku. Tak tedy na PlayStationu 5. A kromě něj i na Xboxu, PC a na současné generaci konzolí, protože ubít mezinárodního teroristu golfovou holí, zatímco na sobě máte kostým jednorožce, si zaslouží každý.

Nejnovější články