Závodní specialisté z Milestone se vrací s motocyklovou MXGP2
zdroj: tisková zpráva

Závodní specialisté z Milestone se vrací s motocyklovou MXGP2

18. 9. 2015 18:11 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Milovníci motokrosových závodů jistě zajásají, či si alespoň spokojeně zamnou ruce. Italští vývojáři z Milestone totiž právě oznámili další titul, který bude zároveň oficiální licencovanou hrou. Ostatně, to říká i její celý název MXGP2 – The Official Motocross Videogame. Hra se zaměří na proběhlý ročník 2015 a kromě toho můžete čekat na nové možnosti úprav motorek i závodníků, interiérových soutěží a dalších prvků.

Luisa Bixio, viceprezidenta Milestone poznamenává: „Motokros je strhující a úchvatný sport s dynamickou komunitou zapálených fanoušků, kteří se neváhají podělit o své nápady. Po naší zkušenosti s hrou MXGP, kterou kladně přijali kritici i fanoušci, jsme se dali do práce na vývoji MXGP2. Vývojářský tým se každému detailu hry věnuje s obrovskou vášní a na vývoji se rozhodně projevují zkušenosti, jež tým nasbíral při práci na titulech pro současnou generaci konzolí. Díky tomu můžeme vytvořit produkt, který jistě uspokojí všechny milovníky motokrosu.“

Jak už ylo naznačeno, hra vyjde na PC, PS4 a Xbox One, přičemž ji čekejte již v únoru 2016, přičemž u nás ji bude distribuovat Comgad. První teaser váš má na hru spíše naladit, ostatně, proto je to teaser a nejvíce vás asi upoutá pulzující mechanické srdce, které by mělo být jakýmsi symbolem tohoto ročníku.

zdroj: Archiv

Nejnovější články