Zařiďte si pohřeb ve stylu Dead Island 2
zdroj: Dambuster Studios

Zařiďte si pohřeb ve stylu Dead Island 2

24. 4. 2023 15:00 | Novinky | autor: Jakub Malchárek |

Čerstvě vydaný Dead Island 2 přichází s netradiční a poněkud morbidní marketingovou kampaní. Vydavatel brutálního masakrování zombíků Plaion totiž navázal spolupráci s pojišťovnou Dead Happy. Pokud si k existujícímu životnímu pojištění připlatíte ještě lidových 8 000 liber (tedy v přepočtu přes 200 tisíc korun), organizace po vaší smrti zařídí tematický kar v rázu zombie apokalypsy.

 

„Abychom oslavili vydání Dead Island 2, vytvořili jsme originální posmrtné přání. Pošlete své přátele do LA na zombie cocktailovou párty, než se město obrátí v peklo!“ hlásá reklamní poutač a pod čarou dodává, že zaplacená částka bude vedle večírku použita i na pohřeb, takže žádný návrat mezi (ne)živé nehrozí.

Posmrtné přání (neboli Deathwish) je netradiční soubor pohřebních služeb. Může být například způsobem, jak dát pozůstalým na vědomí, jak po smrti naložit s vašimi ostatky. Jestli nechat z popela vyrobit diamant, nebo ho třeba poslat na oběžnou dráhu. Ti zodpovědní si zas můžou vytvořit finanční plán, který jim pomůže zaplatit dluhy, jež by po jejich předčasném skonu zůstaly. Anebo nově ušetřené prostředky rozfofrovat za veselici se zombíky.

Přestože Dead Island 2 strávil ve vývoji dlouhých téměř deset let a jako horký brambor si jej přehazovalo hned několik vývojářských studií, dopadl nad očekávání. Od Šárky si v recenzi odnesl osmičku

Nejnovější články