Zaklínač 2 zlevňuje, GoG slaví jubileum a rozdává
zdroj: tisková zpráva

Zaklínač 2 zlevňuje, GoG slaví jubileum a rozdává

22. 9. 2011 19:30 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Update z 19:30 - Pokud jste sledovali živě přenášenou podzimní konferenci CD Projektu, tak víte, že de facto nešlo o žádnou konferenci, ale velmi příjemné pouštění ukázek (snad se brzy zjeví záznam na internetu) z vylepšené PC a chystané X360 verze Zaklínač 2, spojené s oznámením řady informací nejenom o skvělém RPG, ale též o službě GoG.com (čtěte po rozkliku v článku). O obsahu Zaklínač 2 updatu 2.0, konkrétně hlavně o novém tutoriálu, soubojích v aréně a Dark módu už jsme vás dříve informovali. Ostatně, dnešní konference oznamovala skoro to samé, co nám bylo řečeno a ukázáno na Gamescomu, jen záběry ze hry byly rozšířené nebo nové.

Novinkou ovšem je, že X360 verze hry bude vyšperkovaná o čtyřminutové CGI intro od ceněného animátora Tomasze Baginskiho (dělal intro a outro pro první díl) a že PC verze hry je od teďka k dostání za nižší cenu 40 dolarů/euro (rozdíl v ceně pro EU zákazníky srovnává nabídka GoG her zdarma). Od 29. září navíc na GoG.com i Steamu poběží u příležitosti vydání updatu 2.0 speciální promo, v jehož rámci bude Zaklínač 2 do 6. října k dostání s 25% slevou, což znamená za 30 dolarů/euro. Permanentní sleva čeká samozřejmě i krabicové verze.

Zajímavé informace o chystaných promo a jiných akcích padly ještě před začátkem konference i v souvislosti se službou GoG.com. Když se mrknete na její homepage, uvidíte tam obrovské počítadlo, které měří počet stažených (tzn. koupených) her – počítá se pouze první stažení hry, re-download už ne. Až se počítadlo přehoupne přes hranici 6 milionů, tak si všichni uživatelé budou moci po dva dny (48 hodin) stáhnout zdarma Broken Sword: Shadow of The Templars Director’s Cut. Uživatel, který si stáhne hru s pořadovým číslem 6 000 000, bude navíc poctěn ultimátní odměnou: dostane zdarma kompletní katalog GoG.com (přes 400 her)!

Součástí „oslav“ je přitom i nové promo na D&D hry, které GoG nabízí. Baldur’s Gate, Icewind Dale, Planescape Torment a dalších šest kousků si můžete až do pondělí 26. září zakoupit se slevou od 20 do 60 % v závislosti na tom, kolik her z oněch devíti si koupíte. Další informace o všech promo akcích GoG naleznete na homepage. A určitě se podívejte na graf níže, který dokumentuje, jak se během tří let provozu vyvíjely prodeje her na GoG.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Původní informace z 18:10 - CD Projekt rozhodně nepodceňuje promo 2.0 updatu pro Zaklínač 2, a tak z dnešní konference zařídí online přenos, v němž tvůrci předvedou nové prvky, předělaný tutorial, nového oponenta a samozřejmě také extra obtížný Dark Mode i arkádový Arena Mode. Kromě toho bude předvedeno něco nového z X360 verze, o které tvůrci prozradí pár nových informací. Přenos sledujte dnes od 18:15 právě teď na Ustreamu, na Facebookových stránkách nebo přímo v tomto článku.

Nejnovější články