Zahrajte si Rainbow Six Siege těsně před vydáním v otevřené betě (demoverzi)
zdroj: tisková zpráva

Zahrajte si Rainbow Six Siege těsně před vydáním v otevřené betě (demoverzi)

20. 11. 2015 12:50 | Novinky | autor: Adam Homola |

Taktická akce Rainbow Six Siege vyjde 1. prosince a několik dní před tím si ji mohou vyzkoušet všichni zájemci v rámci otevřené "bety". Logicky se nejedná o betu v pravém slova smyslu, protože jakýkoli feedback tvůrci nestihnou do hry před vydáním zapracovat. Jde jim spíš o test funkčnosti matchmakingu a zároveň o vyzkoušení stability serverů, když se do hry v jeden moment nahrne několik desítek tisíc hráčů - aby tvůrci věděli, s čím mohou po ostrém startu hry počítat a přizpůsobili tomu serverovou infrastrukturu. Pojďme se podívat, kdy beta začíná a co nabídne obsahově.

"Beta" poběží na všech platformách (PC, PS4, XO) od 25. do 29. listopadu s tím, že si hru mohou zájemci začít stahovat už od 23. listopadu. Výhodu budou mít účastníci uzavřené bety, kteří se do té otevřené dostanou už o den dřív 24. listopadu.

Beta obsáhne jenom několik map, postav a režimů, které tvůrci namíchali tak, aby nabídl několik novinek i pro hráče uzavřené bety. K dispozici budou Němci z GSG-9, Američané ze SWAT, Britové ze SAS, Francouzi z GIGN a oproti uzavřené betě i noví Rusové ze Specnaz. Infografika níže názorně ukazuje, kteří členové jednotlivých speciálních jednotek v open betě budou, a na které si musíte počkat do plné hry.

K dispozici jsou v open betě tři herní módy: kompetitivní Secure Area a Bomb v rámci PvP (v ranked i unranked podobě) a Terrorist Hunt jako PvE, kde tým bojuje proti AI. Mapy nabídne beta tři, všechny hratelné ve dne i v noci ve všech třech módech. Z uzavřené bety se vrací Hereford Base a House, zatímco novinkou je mapa Kanal Industrial Harbor.

Otevřenou betu můžete brát v podstatě jako časově omezené demo - čtyři dny hraní by měly stačit na rozhodnutí zda chcete do Rainbow Six Siege investovat. Jen myslete na to, že jakýkoliv progres z bety se do plné hry nepřenese, jak zdůrazňují tvůrci na webu

Overview_229293 zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články