Xbox One demo Forza Horizon 3 je venku, PC demo čekejte až po vydání hry
zdroj: tisková zpráva

Xbox One demo Forza Horizon 3 je venku, PC demo čekejte až po vydání hry

13. 9. 2016 17:07 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Milovníci psů dingo, klokanů, korálových útesů a nekonečných pouštních dálnic se určitě už nějakou dobu těší na závodní hru Forza Horizon 3. Během E3 se představila s graficky úžasně vypadající ukázkou, která předvedla nejen nejrůznější motorové bestie, ale i krásné, exotické prostředí Austrálie. Plná verze vychází už 27. září, ale ti nejméně trpěliví z vás se můžou k protinožcům podívat už teď díky právě vydanému demu. Jenže zatímco plná hra se objeví i na PC, samotné demo je zatím pouze na Xbox One.

Pokud jste šťastnými majiteli Xbox One, připravte se na pláže, silnice podél oceánu, ale taky hopsání za volantem buginy v australském deštném pralese. Pokud máte chuť být pořádně cool, můžete si zadriftovat ve speciálních zónách poblíž Byron Bay. Poté, co dokončíte obsah pro jednoho hráče, vás hra pustí i do multiplayerového módu, kde můžete volně prozkoumávat malou část mapy spolu s ostatními hráči.

Z více než 350 unikátních vozidel, která jsou nachystaná pro plnou verzi, vám samozřejmě v demu tvůrci nabídnou jenom zlomek. Ale zrovna to mediálně nejpropíranější auto, zmiňované ve všech propagačních materiálech, řídit můžete. Jde o Lamborghini Centenario, vzor italské elegance a špičkového designu. Pro ty z vás, kdo se raději projedou v lokálním produktu, si Forza připravila australské HSV Limited Edition GEN-F GTS Maloo. Kromě nich se projedete v už zmiňovaných buginách, Ford Shelby GT350R, nebo BMW M4 Coupe.

A jak to tedy je s PC verzí dema? Prý vyjde, ale překvapivě až po vydání plné verze hry. Ačkoliv je fajn, že si hru budete moci ještě před koupí vyzkoušet podobně jako majitelé Xbox One, na rozdíl od nich si musíte ještě dva týdny počkat. Tvůrci všem počítačovým nedočkavcům doporučují, aby se mezitím mrkli na jejich free to play titul Forza Motorsport 6: Apex

Nejnovější články