Vyzvedněte si přístupový klíč do víkendového testu World of Warships
zdroj: tisková zpráva

Vyzvedněte si přístupový klíč do víkendového testu World of Warships

9. 12. 2014 12:20 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Vedle tančíků a letadel hodlá Wargaming hráče zapojit i do bojů několika tří válečných lodí v námořní onlineovce World of Warships. Vývoj hry stále probíhá, tvůrci se ani zdaleka neblíží mytické verzi 1.0, ale stejně už malé množství vybraných hráčů do hru pustí v rámci víkendové (12. - 14. prosince) akce World of Warships: kámen-nůžky-papír. A my vám nabízí možnost vyzvednout si jeden ze stovky klíčů, abyste si mohli World of Warships během následujícího víkendu vyzkoušet. Všechno podstatné se dozvíte v článku.

Wargaming, respektive tvůrci ze známého petrohradského studia Lesta (Pacific Storm, The Entente) se rozhodli pro nový přístup a hráče pustí k vyzkoušení World of Warships už během počátečních fází vývoje. S pomocí sebrané odezvy pak hodlají hru postupně upravovat, aby během hypotetického vydání odpovídala představám mainstreamového publika. 

zdroj: Vlastní

Během víkendového "kámen,-nůžky-papír" eventu dostanou hráči možnost vyzkoušet vojenská plavidla z trojice odlišných tříd včetně amerických a japonských křižníků a torpédoborců, potažmo ještě japonských bitevních lodí. Aby se hráči hned na začátku nevyděsili, že něčemu nerozumí, rozdělili tvůrci víkendový test do několika fází.

V první fázi půjde o kooperativní boj pro AI nepříteli v PvE bitvách, což je de facto jistá forma tutoriálu. Až po jeho absolvování získají hráči přístup k další trojici stupňů obtížnosti s odlišnými souboji a bojovými misemi. Co vás čeká a nemine předvádí i záběry z poněkud předramatizovaného videa a svůj klíč si vyzvedněte v boxíku níže, pod kterým se válí též instrukce k jeho aktivaci (přijdou vám pro jistotu i na mail).

Jak získat klíč do víkendového testu

  • Do políčka níže zadejte svůj email, na který vám za chvíli přijde zpráva s kódem a instrukcemi, které pro jistotu najdete i níže v článku.
  • Vaše emailové adresy neshromažďujeme a k ničemu nepoužíváme.
  • Kódy jsou rozesílány automaticky systémem. Na emaily tedy neodpovídejte. V případě jakéhokoli dotazu se obraťte v samostatném emailu na redakci: redakce@games.cz


Jak uplatnit kód

Krok č. 1

Pokud nemáte vytvořené Wargaming.net ID, zaregistrujte se za tímto odkazem:

https://eu.wargaming.net/registration/en/

Pokud už máte vytvořené Wargaming.net ID, zalogulte se na níže uvedeném odkazu:

http://eu.wargaming.net/

Krok č. 2

Následujte tento odkaz: http://worldofwarships.eu/invite/

Krok č. 3

Zadejte klíč na stránce World of Warships a stáhněte si klienta hry

Nejnovější články