zdroj: PlayWay

Vyzkoušejte si slibnou zemědělskou strategii Farm Manager 2021

18. 1. 2021 14:10 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Farm Manager 2018 sice nebyl žádný zázrak, ale představa zemědělské budovatelské strategie, jakéhosi obšírnějšího pohledu na Farming Simulator, zní prostě skvěle. Není tedy divu, že na téměř tři roky starý titul letos naváže jeho nástupce Farm Manager 2021, který se zdá být po všech stránkách lepší, propracovanější hrou.

Farm Manager 2021 z vás udělá majitele rozsáhlého kusu půdy, na které postupem času vybudujete své farmářské impérium. V rámci kariéry vás nejprve čeká renovace starých usedlostí, než se dostanete k najímání farmářů, pořízení prvních kraviček, koz a ovcí a produkci prvních produktů.

Zvířatům musíte zajistit pestrou stravu, můžete využít jimi produkovaný hnůj k vylepšení kvality plodin pěstovaných na polích a je jen na vás, zda ihned prodáte vlastní čerstvé mléko, nebo zbudujete fabriku na výrobu mnoha druhů sýra.

Zpočátku ale není peněz nazbyt, takže spíš než pole možná dává větší smysl skleník s rajčaty. Na poli sice mohou makat farmáři, ale bez drahých traktorů, kombajnů a další zemědělské techniky vám běžné úkony jako orání, kultivování, setí a sklizeň budou trvat neúměrně dlouho.

Ke slovu přijde i střídání ročních období, hašení požárů, tvorba infrastruktury, zajištění dodávky energie, transport zboží a vedle kariéry a volné hry i předdefinované scénáře.

Farm Manager 2021 vyjde během několika málo měsíců na počítačích, ale už teď si na Steamu můžete vyzkoušet velice kratičký prolog, který vám toho o plné hře zase tolik neprozradí. Dá vám ovšem najevo, že tato budovatelská strategie má velký potenciál.

Nejnovější články