Vývojáři Star Wars: Squadrons neplánují žádná DLC
zdroj: Electronic Arts

Vývojáři Star Wars: Squadrons neplánují žádná DLC

9. 10. 2020 15:21 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Multiplayerová vesmírná akce Star Wars: Squadrons už je týden na trhu a vy se brzy dočkáte Alešovy recenze, v níž podrobně zhodnotí jak singleplayer, tak složku hry pro více hráčů. Ještě předtím jsme se ale dočkali velmi překvapivé (a ruku na srdce, pro EA zcela netypické) informace.

Squadrons si lze pořídit za 40 eur s tím, že ve hře nenajdete žádné mikrostransakce nebo mechanismy, které by uměle zpomalovaly postup hrou. Zároveň se dozvídáme, že vývojáři ze studia EA Motive nemají v plánu vydávat žádná DLC.

V rozhovoru pro server UploadVR to uvedl kreativní šéf studia Ian Frazier. Řekl, že v případě Squadrons chtěl tým od počátku vydat kompletní produkt, který nebude obsahovat neoblíbené mechanismy „živých služeb“.

Frazier vyjadřuje naději, že hráči tento starosvětský přístup ocení. Za své peníze dostanete hotový produkt, do kterého už nemusíte více investovat a všechny dostupné kosmetické úpravy odemykáte výhradně hraním.

Star Wars: Squadrons vyšly na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One, kromě příběhové kampaně hra obsahuje dva režimy pro více hráčů: Dogfight, který je variantou na Team Deathmatch, a Fleet Battles, kde se až pětičlenné týmy snaží zničit hlavní loď nepřítele. V rámci hraní si vyzkoušíte obě strany konfliktu, jak Novou republiku, tak Impérium, a osedlat můžete jejich ikonické stíhačky či bombardéry.

Nejnovější články