Výsledky redakčního souboje Games vs. BonusWeb v Battlefield Hardline
zdroj: tisková zpráva

Výsledky redakčního souboje Games vs. BonusWeb v Battlefield Hardline

31. 3. 2015 9:55 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Tak nám nakopali zadnici. V nedělním Battlefield Hardline souboji sice prohrál tým Games s týmem BonusWebu, ale stavíme se k tomu čelem, přestože jednoho z členů redakčního týmu zradilo připojení a soupeř byl v přesile. Každopádně kolegům z BW gratulujeme k zasloužené výhře, stejně jako dvacítce nejlepších hráčů, kteří se navzdory technickým potížím serveru prostříleli ke slíbeným cenám.

Jak se můžete dočíst v sumáři průběhu bitky na Battlefield blogu, všechno odstartovalo v půl sedmé večer bez potíží s plně obsazeným serverem na obou stranách. Krátce před osmou se bohužel server nenávratně odporoučel do horoucích pekel a navzdory snaze admina se jej nepovedlo vzkřísit.

Povedlo se však odehrát dostatek her na to, aby mohlo podle pravidel dojít k vyhlášení vítězů, což měl na starosti opět admin. Prvních šest hráčů získalo grafické karty GeForce GTX 960, které do soutěže věnovaly firmy MSI a Nvidia, dalších čtrnáct hráčů pak získalo tričko s motivem Battlefield Hardline od EA.

Přestože se tedy celá akce neobešla bez problémů, na první pokus to nedopadlo špatně. Pokud bude příležitost pro vás, čtenáře, něco podobného v budoucnu uspořádat znovu, určitě ji využijeme. A třeba složíme reparát v redakčním souboji... :)

Nejnovější články