Vychází "italská" epizoda nového Hitmana – s exkluzivními kontrakty pro PS4 verzi
zdroj: tisková zpráva

Vychází "italská" epizoda nového Hitmana – s exkluzivními kontrakty pro PS4 verzi

26. 4. 2016 10:15 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Vyšla druhá epizoda nového Hitmana, která se odehrává v italském městečku Sapienza. Na PlayStation 4 ovšem budou mít hráči práci navíc, protože zde vychází exkluzivní série Sarajevská šestka. V jejím rámci se v každé nové epizodě objeví jeden člověk, kterého máte zabít. Na novém videu se představuje člen Sarajevské šestky, který se skrývá v Sapienze.

Diana Burnwood v záběrech představuje Garryho Lunna, člena Sarajevské šestky, bývalé polovojenské jednotky CICADA. Garry Lunn se ve slunné italské Sapienze pohybuje buď v laboratořích společnosti Esther, nebo v přilehlém honosném sídle.

Ať se Lunn nachází kdekoli, musí bezpodmínečně zemřít a dopomoci mu k tomu má právě číslo 47. Pár krátkých prostřihů následně představuje Lunnovu lokalitu i to, že o smrti předchozí postavy a bývalého kolegy, Scotta Sarna, kterého jste odpravili v Paříži, zatím netuší. To samozřejmě může být cennou výhodou v podobě momentu překvapení.

Druhý PS4 exkluzivní kontrakt nese jméno The Enfoncer a je dostupný všem majitelům PS4 verze hry již nyní. Podmínkou je samozřejmě vlastnictví druhé epizody hry.

zdroj: Archiv

Nejnovější články