Vraťte se do školy s novou kampaní pro Left 4 Dead 2
zdroj: tisková zpráva

Vraťte se do školy s novou kampaní pro Left 4 Dead 2

31. 10. 2012 18:30 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Back to School není experimentální adventura o zhrzeném sentimentu pracující třídy, která každé ráno při vstávání do háku sní o tom, jak by ráda zpět do školních škamen. Back to School je název zbrusu nové kampaně pro Left 4 Dead 2, kterou tvůrci po třech letech nedávno dokončili a vydali, aby se fanoušci L4D2 měli během stále delších podzimních večerů čím bavit.

Back to School obsahuje šestici zbrusu nových map pro kampaň i versus módy, desítku nových eventů, nový herní mód marauder a logicky i své vlastní finále celé kampaně. Hrát budete za čtveřici původních hrdinů z L4D v novém prostředí města Borden, kam přijíždí na pomoc mariňáci, a tentokrát nehodlají své pozice pustit. Jenže člověk míní, zombie apokalypsa mění.

Back to School se prsí údajnou nelinearitou, ale protože jsem tento mod viděl maximálně na videu, tak nemohu ani potvrdit, a už vůbec ne to vyvrátit. Budete si holt muset mod vyzkoušet sami, což by vás vlastně nemuselo tak bolet, vzhledem k tomu, že to je mod, a jako takový je k dispozici zcela zdarma. No, podívejte se na video, co vás vlastně čeká.

zdroj: Archiv

Nejnovější články