Vojáci v Jagged Alliance: Flashback mohou konečně panikařit
zdroj: tisková zpráva

Vojáci v Jagged Alliance: Flashback mohou konečně panikařit

16. 10. 2014 14:15 | Novinky | autor: Ladislav Loukota |

Výlet na San Hermanos léta Páně 1988 si mohou už nějaký čas užívat majitelé rozpracované verze Jagged Alliance: Flashback (homepage), ovšem už od 21. října by měla být hra dostupná v "plné" či spíše oficiálně dokončené verzi. Spolu s tím tvůrci připravují další úpravy herního systému, což se nedlouho před ostrým startem projevilo vydáním dalšího velkého updatu.

Mezi nově dokončené a do hry implementované prvky patří dvojice prvků, nezbytných pro skutečně nečekané situace - simulace výdrže (staminy) a morálky vojáků. Mělo by to hru oživit a zdramatizovat díky výskytu nečekaných situací. Až se váš elitní Arnold nedostane na lepší palebnou pozici, protože nemůže popadnout dech, načež zbytek komanda složeného ze zelenáčů pod palbou zpanikaří a uteče pryč, vydá to za milion bludišťáků. Kdepak, taktická tahovka bez panikaření, to je jako chleba bez soli. Mezi další novinky v updatu patří překopaný drop/loot, variabilnější výskyt nepřátel a 15 staronových, ikonických zbraní.

zdroj: Vlastní

 

Do vydání plné verze už zbývá jenom pět dnů a dánský tým Full Control, který předtím vydal průměrnou tahovku Space Hulk a nyní pracuje na její rozšířené verzi s názvem Space Hulk: Ascension, údajně dokončuje poslední úpravy JA: Flashback. Patří mezi ně třeba kompletní strategický interface, vylepšená AI, vícero perků a především vychytané bugy.

Komu to zní jako zajímavá nabídka, může early access verzi JA: Flashback pořídit na Steamu za 29,99 eur nebo počkat na ohlasy po vydání "hotové" verze...

Nejnovější články