Virtuální sezóna F1 2013 v Evropě odstartuje na začátku října
zdroj: tisková zpráva

Virtuální sezóna F1 2013 v Evropě odstartuje na začátku října

26. 7. 2013 14:12 | Novinky | autor: Adam Homola |

Nejnovější efjedničky od Codemasters, F1 2013, mají konečně přesné datum vydání. Dodnes nám musel stačit jen neurčitý podzim, ale teď si fanoušci formulí můžou v kalendářích poznamenat 4. října 2013, kdy hra vyjde v Evropě na PC, Xbox 360 a PlayStation 3.

Aby ale Codemasters nelezli na veřejnost jen s datem vydání, byli tak hodní, že vydali nové video. Jde o komentovanou jízdu na trati Hungaroring, kde se pojede tenhle víkend Velká cena Maďarska. Na videu si to frčí ve svém Ferrarri Daniel Ricciardo a komentář obstarává Anthony Davidson, bývalý řidič Formula One, který se na vývoji hry podílí jako technický konzultant.

...

Připomeňme si, že F1 2013 bude obsahovat nový herní mód F1 Classics, ve kterém si zajezdíte na již nepoužívaných okruzích ve známých monopostech z 80. a 90. let. Klasický mód navíc bude uvádět legendární rozhlasová osobnost Murray Walker. F1 Classics sice bude takovým pěkným návratem do osmdesátých let, ale auta a tratě z tohoto módu budou dostupné i v jiných módech. Navíc s nimi budete moci vyprášit kožich protivníkům v multiplayeru, ať už online či ve split-screenu.

F1 2013 však samozřejmě nabídne všechna auta, stáje, okruhy a řidiče z aktuální sezóny, takže si můžete dosyta užít Lewise Hamiltona nebo Sergio Pereze a další známé jezdce a jejich formule. Virtuální závodníci nezapomeňte, F1 2013 u nás vyjde 4. října.

Nejnovější články