Virtuální plochodrážní šampionát začne ve FIM Speedway Grand Prix 15 už za pár dní
zdroj: tisková zpráva

Virtuální plochodrážní šampionát začne ve FIM Speedway Grand Prix 15 už za pár dní

26. 11. 2015 11:18 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Plochodrážní zápolení sice může být považováno za až příliš specifickou odrůdu závodů pro pár nadšenců, které se nevyplatí zpracovávat do herní podoby. Polský Techland si však už pěknou řadu let myslí pravý opak, a proto vydá na Steamu už 1. prosince. FIM Speedway Grand Prix 15.

Další díl v sérii, která bude pravděpodobně nejvíce populární doma v Polsku, v severských zemích a v Anglii, tedy v zemích, kde závody na ploché dráze nejvíce frčí a jde o populární sport, by měl nabídnout volbu mezi arkádou a simulací, dynamický komentář Nigela Pearsona, multiplayer až pro 4 hráče a samozřejmě i závody ve všech známých destinacích včetně legendární pražské Markéty.

Hra využívá kompletní oficiální licence FIM Speedway Grand Prix a nabídne tedy nejenom podle skutečnosti vymodelované stadióny, ale i reálné jezdce včetně Nicki Pedersena, Jarosława Hampela, Taie Woffindena, Krzysztofa Kasprzaka a Grega Hancocka.

V arkádovém režimu nabídne hra zážitek vhodný i pro méně zkušené, zatímco fanoušky ploché dráhy čeká v simulačním režimu realistický závodní model, v jehož rámci je třeba výkon stroje ladit třeba s ohledem na povrch i počasí, protože řada stadiónů je otevřená bez střechy. S tím samozřejmě souvisí i nakupování a zkoušení různých součástek, na které je třeba si vydělat úspěchy v závodech. A to všechno čeká zájemce už za pár dní.

zdroj: Archiv

Nejnovější články