Videopřipomínka sběratelské edice Star Wars: Old Republic
zdroj: tisková zpráva

Videopřipomínka sběratelské edice Star Wars: Old Republic

24. 10. 2011 12:28 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Pokud je mi známo, tak sběratelská edice Star Wars: the Old Republic je v ČR a SR už skoro vyprodaná¨(jestli ne zcela), takže v případě zájmu si musíte pospíšit nebo pak lovit v zahraničí. Proto se vyplatí si připomenout (oznámeno to bylo už v létě), jaké speciální edice jdou vlastně do prodeje, potažmo co obsahují. Vývojáři z BioWare totiž na homepage zveřejnili video, které obsah sběratelky SWTOR názorně prezentuje, no a k tomu dodali podrobný textový popis.

Všichni, co si hru koupí/předobjednají ještě před spuštěním (20. prosince) dostanou in-game předmět zvaný Color stone, který jim umožní změnit barvu světelného meče a střel blasteru na odstín žluté. Jako řadový pozorovatel Star Wars s mírnou oblibou filmů asi nikdy nepochopím, čím je tento bonus zajímavý, ale právě proto je určen věrným, kteří jej ocení. Zato obsah digitální deluxe, potažmo sběratelské edice, ten musí připadat hezký každému, ať už jde o fanouška nebo ne. Nejdříve si ji prohlédněte na videu:

zdroj: Archiv

Digitální deluxe edice obsáhne světelnou pistoli (vhodná pro vysílání smluvených signálů), tréninkového droida (bude se vám držet u zadnice a v boji vám označí nepřátele, abyste měli přehled), HoloDancer (de facto váš vlastní přenosný holotanečník, abyste se nenudili ani v té největší galaktické díře, kde nic není), HoloCam (slouží k típání hi-res obrázků ve hře a dokumentaci dobrodružství) a STAP (užitečné vozítko, které se vám zpřístupní ve chvíli, kdy vaše postava nabude schopnost pilotovat dopravní prostředky).

Sběratelská edice, kterou jste mohli sledovat na videu o pár řádek výše, bude obsahovat všechno uvedené z digitální deluxe edice, a k tomu navíc peta zvaného Mouse Droid (opět bude všude cestovat s vámi) a přístup do digitálního shopu pro majitele sběratelské edice, ve kterém si budete moci zakoupit předměty, jež běžní hráči k dispozici mít nebudou. Vesměs se ale zdá, že to budou jenom předměty určené k chlubení a prezentaci vašeho statutu, čili nic, co by vám pomohlo ve hře. To je ale dobře. Jinak na videu sami vidíte, že sběratelská edice bude obsahovat krásnou krabici, tradiční CD se soundtrackem, deník mistra Gnost-Durala, galaktickou mapu Staré republiky, speciální bezpečnostní autentizátor pro přihlášení do hry a pár dalších maličkostí, které možná některé z vás i potěší.

Na samotný závěr jenom připomínám, že první část článkového seriálu s dojmy z betatestu Star Wars: The Old Republic, najdete za tímto odkazem.

Nejnovější články