zdroj: Stray Fawn Studios

V The Wandering Village postavíte vesnici na zádech obří příšery

11. 11. 2020 14:22 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Pokud jako já patříte mezi fanoušky seriálu Futurama, možná si vzpomenete na epizodu, v níž se robot Bender vznáší vesmírem, zatímco na jeho plechovém těle vznikají dvě znesvářené civilizace. V jejich případě to celé bohužel dopadne dost špatně, vy ale dostanete šanci podobnou situaci zvládnout mnohem lépe.

Na Kickstarteru se totiž objevil projekt s názvem The Wandering Village, v němž dostanete za úkol spravovat vesnici, jež leží na zádech obřího dinosaura. Celý svět totiž postihla záplava podivných rostlin, které vylučují jedovaté spóry, a tak místní obyvatelé hledají útočiště na těle giganta, jemuž přezdívají Onbu.

Vaším cílem v netradiční budovatelské strategii bude vytvořit funkční symbiózu, díky níž přežijí jak vaši svěřenci, tak i Onbu, to vše v prostředí vizuálně poutavé postapokalypsy.

Ve hře budete pěstovat rozličné plodiny, kutat vzácné kovy a minerály a snažit se přežít v rozličných biomech. Svými činy můžete ovlivnit jednání Onbua a výrazně si pomoci nebo uškodit.

Kickstarterová kampaň už stihla vybrat více než 150 tisíc dolarů, podstatně tedy přesáhla původní cíl, jenž byl stanoven na 35 tisíc. Nyní tedy dochází k odemykání dodatečných cílů, mezi něž patří například možnost pohladit si Onbua, ale i o poznání praktičtější obchod s létajícími kupci, případně ochočování ptáků.

Do konce kampaně zbývá ještě něco málo přes dva dny, máte tedy ještě šanci se sami zapojit.

Nejnovější články