V survival The Wild Eight se rozhodujete mezi kooperací a cestou vlka samotáře
zdroj: tisková zpráva

V survival The Wild Eight se rozhodujete mezi kooperací a cestou vlka samotáře

12. 2. 2016 12:54 | Novinky | autor: Adam Homola |

Už letos na podzim se budete muset rozhodnout jestli pomáhat ostatním, nebo se starat sobecky jen sami o sebe. Přesně před takovou nelehkou volbu vás postaví novinka The Wild Eight, která vyjde na PC a Xbox One. Ve hře se ujmete role jednoho z osmi lidí, kteří přežili podezřelý pád letadla. Najednou jste ve zdánlivě opuštěné divočině uprostřed hlubokých lesů na Aljašce.

Tamní lesy jsou plné nebezpečí a na vás je prozkoumávání vašeho nejbližšího okolí. To je ale plné nebezpečí jak ve formě hladových vlků, tak i samotné teploty. Ta v noci padá hluboko pod bod mrazu a vám nezbude nic jiného, než si rychle osvojit alespoň základní technicky pro přežití: vybudování přístřešku, nebo rozdělání ohně.

To všechno můžete dělat sami, nebo společně s ostatními hráči. The Wild Eight je totiž multiplayerová kooperativní survival hra a spolupráce s ostatními je tady žádoucí. Ovšem jen do té doby, než se v partě objeví šílenec, který jedná pouze ve svém vlastním zájmu. Postavíte se mu? Začnete spolupracovat s ním, se zbytkem party, nebo pojedete taky na vlastní triko? To je už na vás.

Ve výsledku byste měli v The Wild Eight nejen přežít a dostat se zpátky domů, ale také zjistit co se vlastně děje. Proč jsou všude opuštěné budovy a proč jsou ti vlci zmutovaní? Teaser pouze nastíní atmosféru hry a tak toho víc vyčteme spíše z obrázků, na které se můžete podívat v galerii. Tvůrci také na Twitteru uvedli, že název hry je novému filmu Tarantina (The Hateful Eight) podobný opravdu jen náhodou...

zdroj: Archiv

Nejnovější články