zdroj: HeroCraft

V Revival: Recolonization probudíte k životu zničenou planetu Zemi

1. 12. 2020 16:55 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Vydavatelství HeroCraft má za sebou slušný počet titulů, v drtivé většině případů se ale jedná o mobilní hry malého či žádného věhlasu. Nějaké ty zářezy na PC ovšem společnost stihla udělat také a tím dalším by měla být 4X strategie jménem Revival: Recolonization.

Jak už název napovídá, vaším úkolem bude obnovit Zemi poté, co se stala obětí globální katastrofy. Vývojáři kladou velký důraz na to, že hráči budou svými kroky moci přímo ovlivňovat podobu herního prostředí, terraformovat jednotlivé části světa, a ovlivňovat tak jeho směřování a pravidla.

K dispozici je zatím ukázkový trailer, který představuje jednotku Emissary, vašeho avatara na herním poli. Právě tito emisaři mohou jako jediní zakládat nové osady a ovlivňovat podobu prostředí ve svém okolí. K dispozici dostanete hned několik různých kmenů s rozličnými vlastnostmi a bonusy.

Kromě terraformování vás čeká klasický koktejl budování, objevování a samozřejmě válčení. Ve světě stiženém katastrofou se nalézá množství relikvií staré doby, jejichž získání bude náročné, ale může vám velmi pomoci. 

Ještě do konce letošního roku má proběhnout uzavřený alfa test, v němž si hrstka šťastlivců bude moci Revival vyzkoušet. Termín vydání plné hry je v tuto chvíli naplánován na 2. července příštího roku.

Nejnovější články