V polské adventuře Lemuria: Lost in Space prozkoumáte opuštěnou vesmírnou loď
zdroj: tisková zpráva

V polské adventuře Lemuria: Lost in Space prozkoumáte opuštěnou vesmírnou loď

2. 12. 2016 18:47 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Point-and-click adventura s prvky žánrů RPG i survival, ve které navíc ještě bojujete s nepřáteli v akčním soubojovém systému. Touhle poněkud podivnou charakteristikou se pyšní titul Lemuria: Lost in Space od polského studia EJR Team. Vaším úkolem bude v roli umělé inteligence ovládající robotické tělo prozkoumat opuštěnou vesmírnou loď a zjistit, kam se poděla celá její posádka.

Čekají vás klasické adventurní hádanky zahrnující hledání věcí, sbírání věcí a strkání věcí na správné místo. Jindy budete muset hackovat terminály a autoři předem varují, že nepůjde o žádnou stupidní minihru. Tedy, minihra to je, ale na všem tom prověřování vašich matematických, geografických i logických schopností není vůbec nic stupidního. Stejně vychytralí musíte být i při střetu s nepřáteli, od automatických kulometných věží až po strážné roboty.

Ale ani to není konec všech vašich problémů. Mechanická kostra, kterou ovládáte, je sice velice sofistikovaná, ovšem zároveň potřebuje patřičnou údržbu, zvlášť tváří v tvář nehostinnému prostředí. Takže musíte hledat baterie, aby vám nedošla energie, zchladit se, abyste se neupekli, sbírat protiradiační zařízení… Prostě rutinní vesmírné dobrodružství. Lemuria: Lost in Space vyjde začátkem příštího roku. 

zdroj: Archiv

Nejnovější články