V největším updatu pro GTA Online můžete ovládnout Los Santos
zdroj: tisková zpráva

V největším updatu pro GTA Online můžete ovládnout Los Santos

2. 6. 2016 18:18 | Novinky | autor: Petr Poláček |

V prosinci minulého roku nabídlo DLC Executives and Other Criminals hráčům GTA Online možnost stát se šéfem vlastní zločinecké organizace se všemi výhodami, které to přináší – jachta, vilka, ochranka a tak dále. A v podobném duchu se ponese i obsah dalšího velkého DLC s názvem Further Adventures in Finance and Felony, které vyjde 7. června. Nabídne zájemcům příležitost stát se šéfem celého města – ne legálně, samozřejmě, jak názorně předvádí video.

Díky Further Adventures in Finance and Felony si můžete postavit korporátní věžák a najmout nově i asistentku, aby za vás vyřizovala obvyklou agendu, zatímco budete plánovat akce, jejichž cílem je narušení soupeřova byznysu. Hlavním cílem je však ovládnout veškerý oficiální, ale hlavně neoficiální obchod ve městě a stát se tím nekorunovanou hlavou Los Santos. Koho zajímá volený starosta, skutečná moc je tam, kde jsou peníze….

zdroj: Archiv

Reálnou náplní Further Adventures in Finance and Felony je tedy rozjezd nelegálního obchodu se vším, co se dá pašovat a prodávat, bojůvky s ostatními „firmami“, střety s LSPD, létání novým tryskáčem, jízda ulicemi v nových sporťácích a obecně snaha dostat se na vrchol a řídit město. K tomu vám dopomáhej bůh a nové výzvy, VIP pozice a další novinky.

DLC Further Adventures in Finance and Felony vyjde v úterý 7. června, a podle tvůrců jde o „jedno z největších a nejpropracovanějších rozšíření pro GTA Online vůbec.“ Tak se nechme překvapit.

Nejnovější články